Welkom

Zit je niet lekker in je vel, om welke reden dan ook? Gaat het niet goed met je kind en maak je je zorgen? Ik bied professionele, betrouwbare begeleiding waar je je in veiligheid en geborgenheid kan uiten.

Therapie kan jou of je kind helpen bij gevoelens van onzekerheid, verdriet, angst, chronische ziekte, somberheid, bij rouwverwerking en een burn-out.  Zeker als deze klachten al langer bestaan is het heel zinvol om hulp te zoeken.
Een luisterend oor, gehoord en gezien worden, je verhaal kwijt kunnen, iemand die met je meedenkt, dit kan jou of je kind al zoveel verlichting geven.


‘Wat is het moedigste dat je ooit hebt gezegd?’ Vroeg de jongen. ‘Help’, antwoordde het paard
-Uit: De jongen, de mol, de vos en het paard-


De praktijk is geopend en voldoet aan alle eisen die het RIVM hiervoor stelt. De praktijkruimte is groot, zo is er voldoende ruimte om gesprekken te hebben, te spelen en creatief te zijn. De ruimte is ook groot genoeg om gesprekken met beide ouders en het kind te hebben.

Als volwassene alleen ben je natuurlijk ook welkom voor therapie.

Daarnaast is het mogelijk om vanuit je eigen huis, online samen te komen. Op de ‘online’ pagina meer hierover.

Deze therapie wordt door vrijwel alle verzekeraars gedeeltelijk vergoed (ook de online therapie) kijk hiervoor even op de pagina ‘vergoedingen’.
De declaratiecodes van de therapie zijn: 24500 Behandeling psychotherapie en 24502 Behandeling kunstzinnige therapie en 24515 behandeling psychomotorische kindertherapie. Zie:
https://catcomplementair.nl/soorten-therapie/

De methodieken die gebruikt worden zijn psychotherapie (gesprekstherapie), kunstzinnige therapie en psychomotorische kindertherapie.
Op de pagina voor ‘kinderen’, ‘jongeren’en ‘volwassenen’ lees je meer over de therapie.

Je bent welkom voor een openhartig en kosteloos kennismakingsgesprek om te ervaren of deze therapievorm bij jou of je kind past. Er is geen wachtlijst, je kunt gelijk terecht.