Ervaringen

De namen zijn gefingeerd om de anonimiteit te waarborgen.

Marianne (moeder David 11 jaar): David had geen vriendjes op school waardoor hij niet gevraagd werd om bij kinderen te komen spelen, ook was hij nog nooit uitgenodigd voor een kinderfeestje, wat hem veel verdriet deed.
David moest wennen bij Suzy en het duurde even voordat er echt contact ontstond, maar ineens  werden er grote stappen gemaakt toen David zijn wereld mocht bouwen in het zandspel, daarna kwam hij echt los.
Inmiddels heeft David al 3 kinderfeestjes gehad en komen er regelmatig kinderen spelen!

Jacqueline (moeder Sofie 6 jaar): Sofie had het heel moeilijk met de scheiding van mij en haar vader, ze was erg teruggetrokken en ik zag nog maar zelden het vrolijke meisje dat ze was. Op school had ze vaak buikpijn. Toen ze een tijdje in therapie was zag je haar meer ontspannen en losser worden. Nu gaat het gelukkig weer goed met haar.

Silvia (moeder Matthijs 9 jaar): Als een oom langs komt noemt Matthijs zijn hobby’s op: ik zit op tennis, op scouting en op Suzy! Zo grappig om te horen dat de therapie van Matthijs voor hem voelde als één van zijn hobby’s.

Petra 38 jaar: na de scheiding bleef ik alleen achter met 4 kinderen, hun vader had een nieuwe liefde en ging door met zijn leven terwijl ik gebroken was.  De gesprekken met Suzy hebben mij heel goed gedaan, ik had echt iemand nodig die naar me luisterde en me ook wees op dat ik mijn eigen leven weer op moest pakken en niet alleen in het verdriet moest blijven hangen.